Newest video release regarding vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Watch this “Oranjevrouwen plaatsen zich voor WK” video below:


Het is de Oranjevrouwen op het nippertje gelukt. Ze zijn door naar het WK volgend jaar in Australië en Nieuw-Zeeland. De voetbalsters wonnen gisteravond met 1-0 van IJsland. Het duurde lang tot dat doelpunt viel, pas in de 93e minuut. #nieuws #jeugdjournaal #oranjevrouwen #voetbal #wk

Vragen, tips of ideeën? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons kanaal:…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.