Newest video release about vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Check out this “Met breuk in elleboog wordt Annemiek van Vleuten wereldkampioen” video below:


Wielrenster Annemiek van Vleuten is voor de tweede keer wereldkampioen geworden. Dat is al een hele prestatie, maar ze heeft dit ook nog eens behaald met een breukje in haar elleboog. #wow #jeugdjournaal #wielrennen #sport #wk

Vragen, tips of idee├źn? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons kanaal:

Meer NOS Jeugdjournaal? Je kunt…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.