Latest video release regarding vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Check out this “Gedoe over filmpjes van feestende premier van Finland” video below:


In Finland is er veel gedoe over de premier van het land, Sanna Marin. Online zijn er filmpjes van haar verschenen waarin ze los gaat: ze feest en danst met vrienden. Sommige politici in Finland vinden dit niet kunnen. Maar de premier zelf vindt het allemaal onzin.
#finland #jeugdjournaal #sannamarin

Vragen, tips of idee├źn? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.