Newest video release about vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Have a look at this “Meer dan duizend mensen opgepakt bij protesten in Rusland” video below:


In Rusland gingen deze week veel mensen de straat op, omdat ze het niet eens zijn met president Poetin. En dat is heel gevaarlijk, want dit soort protesten zijn verboden in het land. Je kan ervoor gearresteerd worden en dat gebeurde ook. In totaal zijn er al meer dan duizend mensen opgepakt. #nieuws #jeugdjournaal #rusland #oekraïne #poetin #oorlog #protest

Vragen, tips of ideeën? Stuur ons…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.