Latest video release related to vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Watch this “Poetin wil dat meer Russen gaan vechten in Oekraïne” video below:


President Poetin heeft een toespraak gehouden op televisie. In de toespraak vertelt Poetin dat meer Russen moeten gaan vechten in Oekraïne. Tot nu toe konden mensen zich zelf aanmelden om het leger in te gaan. Maar vanaf nu worden mensen opgeroepen om te vechten. Ze kunnen dan verplicht worden om naar Oekraïne te gaan. #nieuws #jeugdjournaal #poetin #oekraïne #oorlog #toespraak

Vragen,…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.