Latest video updates about vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Check out this “Tjarda over haar succes op TikTok” video below:


Als je op TikTok zit, heb je haar misschien wel voorbij zien komen. Tjarda Struik, een vrouw die video’s maakt over blind zijn. Haar video’s begint ze bijna altijd met de zin: ‘Hallo ik ben Tjarda en ik ben bijna blind.’ Vooral haar humor over bijna blind zijn, is ontzettend populair op de app. #famous #jeugdjournaal #blind #tjarda #tiktok

Vragen, tips of ideeën? Stuur ons een e-mail op…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.