Latest video release about vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Check out this “Willem-Alexander en Máxima zijn 20 jaar getrouwd” video below:


Feest bij de koning en koningin thuis. Vandaag zijn ze precies 20 jaar getrouwd! Op 2 februari 2002 zeiden Willem-Alexander en …..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.