Newest video release regardingnl news,nl news covid,klm,schiphol . Have a look at this “Koningin Elizabeth overleden: 70 jaar op de Britse troon” video below:


Koningin Elizabeth van Groot-Brittannië is op 96-jarige leeftijd overleden. Een instituut, zo mag je haar wel noemen, is niet meer. Maar liefst 70 jaar zat ze op de Britse troon. Een kleine greep uit haar bijzondere leven.

Meer video’s zien? Abonneer je op ons kanaal en download onze app:

#queen #elizabeth #death

Volg het laatste nieuws op onze site:…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.