Newest video release aboutnl news,nl news covid,klm,schiphol . Have a look at this “Oekraïense soldaat vertelt eerlijk over oorlog: 'We hadden helemaal niks'” video below:


Toen de oorlog in Oekraïne begon, wilde Alexander helpen om zijn land te verdedigen tegen de Russen. Nu vecht hij aan het front in Oost-Oekraïne. Anoniem vertelt hij aan RTL Nieuws over het verlies, de twijfels en de oneerlijke strijd. In principe mogen Oekraïense soldaten daar niet met journalisten over praten, maar Alexander vindt dat zijn verhaal verteld moet worden.

Meer video’s…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.