Latest video updates aboutnl news,nl news covid,klm,schiphol . Check out this “Zo onderschept de Nederlandse douane drugs in luchtpost” video below:


De douane heeft dit halfjaar een recordaantal brieven met drugs gevonden. Het gaat om pakketjes die vanuit Nederland naar het buitenland gestuurd worden. We kijken mee hoe douanemedewerker Swen dit soort pakketjes controleert.
#douane #post #onderscheppen

Meer video’s zien? Download onze app: ..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.