Newest video release aboutnl news,nl news covid,klm,schiphol . Watch this “Trump dreigt met raketaanval, dit ging eraan vooraf – RTL NIEUWS” video below:


‘Maak je klaar voor de aanval op Syrië’, belooft president Trump aan Rusland. Het is een reactie op de vermoedelijke gifgasaanval in Douma. Het dreigement is het zoveelste hoofdstuk in de slechte relatie tussen Rusland, Syrië en de VS.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:
Facebook :…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.