Latest video release regardingnl news,nl news covid,klm,schiphol . Watch this “Nederland stemde tegen, en dat ging zo – RTL NIEUWS” video below:


Van optimistische ja-stemmers in de ochtend, tot feestende nee-stemmers in de avond. Nederland is in meerderheid tegen het associatieverdrag met Oekraïne. Een round-up van een dagje referendum.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:
Facebook :
Twitter : ..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.