Newest video updates regarding vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Have a look at this “Waarom knippen vrouwen hun haar af voor Iran?” video below:


Misschien heb je het gezien op TikTok of Instagram: video’s van vrouwen die hun haar afknippen. Gisteren deed een vrouw dat nog in het Europese Parlement. Ook bekende Franse actrices deden het.

Ze doen dat om te laten zien dat ze de vrouwen in Iran steunen. Het is in dat land al een paar weken onrustig. Bijna iedere dag zijn er grote protesten. #nieuws #jeugdjournaal #iran #protest #vrouwen…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.