Latest video updates regardingnl news,nl news covid,klm,schiphol . Watch this “Nooit meer ruiken door corona” video below:


Irene Kohsiek uit Renswoude ruikt niets meer sinds haar coronabesmetting ruim twee jaar geleden. Ze is geen uitzondering, volgens onderzoeker Sanne Boesveldt van de Wageningen Universiteit hebben een half miljoen mensen langdurige of permanente reukproblemen door corona. “De impact is enorm, we kunnen deze mensen eigenlijk ook niet helpen. Of hun reuk nog terugkomt? We weten het niet.”

Meer…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.