Latest video updates related tonl news,nl news covid,klm,schiphol . Check out this “Hongaarse politie geeft beelden vrij van Nederlandse drugsvangst op Sziget – RTL NIEUWS” video below:


Op de prijslijst van de twee op muziekfestival Sziget opgepakte Nederlanders is te zien dat ze 15 euro per pil vroegen. Vandaag werd bekend dat de politie in Hongarije in de auto van het tweetal nog eens 17 kilo drugs heeft gevonden.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:
Facebook :…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.