Latest video release regardingnl news,nl news covid,klm,schiphol . Watch this “Schrijnende beelden: dieren gered uit 'slechtste dierentuin van Europa' – RTL NIEUWS” video below:


Het zijn schrijnende beelden van prachtige dieren die gedwongen worden om in slechte omstandigheden te leven. De Nederlandse stichting Vier Voeters redde onder andere drie leeuwen, een beer en herten uit Safari Zoo Park in Albanië, berucht om het slechte onderhoud.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:
Facebook :…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.