Newest video updates regarding vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Have a look at this “Felice Albers uitgeroepen tot beste hockeyster ter wereld” video below:


Hockeyster Felice Albers is uitgeroepen tot de beste speelster van de wereld. Ze is met haar 22 jaar een van de jongste winnaars ooit. Felice is aanvaller bij Oranje en speelt ook bij de Amsterdamse club AH&BC. #famous #jeugdjournaal #hockey #felicealbers #oranje

Vragen, tips of ideeën? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons kanaal:…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.