Latest video release regarding vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Have a look at this “Welk jeugdbrandweerteam kan het beste blussen?” video below:


Hoe krijg je het snelst een brand uit en hoe red je iemand uit een brandend huis? Belangrijke vragen voor een brandweerman of -vrouw. Vandaag streden de tien beste jeugdbrandweerkorpsen tegen elkaar in de finales van het Nederlandse Kampioenschap. #jeugd #jeugdjournaal #jeugdbrandweer #brandweer #blussen #nk

Vragen, tips of idee├źn? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.