Latest video updates regardingnl news,nl news covid,klm,schiphol . Have a look at this “Bungee-ongeluk was misverstand – RTL NIEUWS” video below:


Het was een afschuwelijk misverstand. Het 17-jarige meisje dat in Spanje om het leven is gekomen toen ze ging bungeejumpen, zat wel goed vast aan het bungeekoord, toen ze sprong. Maar het koord zat nog niet vast aan de brug
Volg nu live het nieuws op

Website :
Facebook :
Twitter : ..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.