Newest video release related tonl news,nl news covid,klm,schiphol . Watch this “'Maak goede verpleeghuizen de norm' – RTL NIEUWS” video below:


In het ene verpleeghuis loopt bij de ouderen de urine langs de enkels. In het andere huis is iedereen juist helemaal tevreden en gelukkig. Hoe kan dat? De VVD vindt dat je moet kijken naar waarom het ene verpleeghuis het beter doet dat de andere. En dát moet de norm worden. Lukt dat niet, dan moet de inspectie ingrijpen.
Volg nu live het nieuws op

Website :…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.