Newest video updates related to vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Have a look at this “Tim (14) heeft geen krantenwijk maar een eierwijk” video below:


Werken voor een extra beetje zakgeld, vanaf je dertiende mag dat officieel. Denk dan aan baantjes als vakken vullen of folders bezorgen. De veertienjarige Tim begon ermee, maar hij vond het niet genoeg verdienen. Hij bedacht dus iets anders: geen krantenwijk, maar een eierwijk!

#jeugd #jeugdjournaal #eieren #krantenwijk

Vragen, tips of ideeën? Stuur ons een e-mail op…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.