Latest video updates related to vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Check out this “Het is vrijdag de 13e!” video below:


Het is vandaag 13 november én een vrijdag. Vrijdag de 13e dus. Sommige mensen geloven dat dat een ongeluksdag is. Bijgeloof wordt dat genoemd. Geloof jij in extra pech op vrijdag de 13e? #jeugdjournaal #jeugdjournaal #wow #pech #ongeluksdag

Vragen, tips of ideeën? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons kanaal:

Meer NOS…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.