Latest video updates aboutnl news,nl news covid,klm,schiphol . Watch this “Betogers van Sri Lanka nemen het presidentiële paleis in” video below:


Het is een ongekende luxe die de inwoners van Sri Lanka zelf nog nooit hebben gezien: het presidentiële paleis dat door betogers is ingenomen. Voor RTL Nieuws nam Vinoth er samen met tienduizenden landgenoten een kijkje.
#srilanka #president #paleis

Meer video’s zien? Download onze app: ..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.