Latest video updates aboutnl news,nl news covid,klm,schiphol . Have a look at this “Filipijnse verpleegkundigen aan de slag in ziekenhuizen Nederland” video below:


De Filipijnse verpleegkundigen Kathleen en Christian verhuizen binnenkort naar Nederland, waar ze in ziekenhuizen in Den Haag en Sittard gaan werken. Een enorme stap, die ze samen met veertig andere Filipino’s zetten. Voor hen is het een kans om beter te verdienen. Zuidoost-Azië-correspondent Thom Schelstraete zocht de verpleegkundigen op in Manilla, waar ze alvast Nederlands leren.

Meer…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.