Newest video updates regardingnl news,nl news covid,klm,schiphol . Watch this “Oekraïners zien gedemotiveerde Russen” video below:


De strijd om de Oekraïense stad Cherson barst bijna los. Correspondent Jeroen Akkermans bezocht de Oekraïense soldaten aan het front: “We moeten één ding voor ogen houden: De Rus eruit werken”, aldus een van de soldaten.

Meer video’s zien? Abonneer je op ons kanaal en download onze app:

#oekraine #cherson #rusland

Volg het laatste nieuws op onze site:…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.