Newest video updates aboutnl news,nl news covid,klm,schiphol . Watch this “Ooit bruisend, nu een spookstad: dit is er gebeurd in Cherson” video below:


De Zuid-Oekraïense havenstad Cherson was ooit een bruisende studentenstad met een belangrijke haven. Toen kwam de oorlog. Inmiddels is de stad totaal verlaten. In deze explainer legt presentator Peter van Zadelhoff uit wat er de laatste paar maanden is gebeurd.

Meer video’s zien? Abonneer je op ons kanaal en download onze app:

#Oekraïne #oorlog #Cherson

Volg het…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.