Latest video release aboutjim steinman,astrid joosten,derek chauvin,barby kelly,lunteren,apple,hengelo,tim knol,earth day,ajax utrecht,barcelona,nederlands elftal,reiss nelson,ed asner,john de mol,max verstappen. Have a look at this “Ondanks doden in Qatar staan in Nepal duizenden arbeidsmigranten klaar” video below:


Vanwege armoede vertrekken jaarlijks duizenden Nepalese mannen naar landen als Qatar, op zoek naar inkomen voor hun familie. Cameravrouw Edmée van Rijn bezocht de zuidelijke regio Terai, waar iedereen wel een familielid het buitenland heeft.

#nepal #qatar #fifaworldcup #nos #nieuws..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.