Newest video release regarding vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Check out this “Zangeres Glennis Grace krijgt 200 uur taakstraf” video below:


Zangeres Glennis Grace moet van de rechter een taakstraf van 200 uur doen. Dat is een soort werkstraf waarbij je verplicht klusjes moet doen. Glennis krijgt die straf, omdat ze geweld heeft gebruikt bij een ruzie in een supermarkt. #jeugdjournaal #glennisgrace #taakstraf

Vragen, tips of ideeën? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons kanaal:…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.