Latest video release about vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Have a look at this “Deze TikTokker maakt de smerigste huizen schoon” video below:


Een extreem smerige keuken, of een badkamer die helemaal onder zit… Voor de Finse Auri Katariina is niets te vies. Ze reist de hele wereld over om huizen schoon te maken van mensen die het moeilijk hebben. En ze deelt haar smerigste avonturen op TikTok.

#wow #jeugdjournaal #schoonmaken #opruimen #tiktok

Vragen, tips of idee├źn? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.