Latest video release regarding vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Watch this “Steeds meer vrouwelijke karakters in games” video below:


Packs openen, teams samenstellen en wedstrijden spelen. De nieuwe FIFA-game is vandaag officieel wereldwijd uitgekomen voor alle voetballiefhebbers. Nieuw in het spel is dat je voor het eerst ook met vrouwelijke clubteams kan spelen. Dat er in FIFA 23 meer vrouwelijke voetballers dan ooit zitten, is niet alleen bij dit spel het geval. In steeds meer spellen kun je met vrouwelijke karakters…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.