Latest video release regardingjim steinman,astrid joosten,derek chauvin,barby kelly,lunteren,apple,hengelo,tim knol,earth day,ajax utrecht,barcelona,nederlands elftal,reiss nelson,ed asner,john de mol,max verstappen. Have a look at this “TERUGKIJKEN: VS doodt Iraanse generaal, stel je vraag aan Midden-Oosten redacteur Hoessein Sabir” video below:


Het Amerikaanse leger heeft een hoge Iraanse militair gedood met raketaanvallen in Irak. Generaal Soleimani is de leider van een belangrijke elite-eenheid van de Iraanse Revolutionaire Garde. Hij zou de afgelopen maanden aanvallen op legerbases in Irak hebben geleid.

Volgens het Pentagon is de liquidatie bij de internationale luchthaven van Bagdad uitgevoerd op bevel van president Trump. Een…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.