Newest video release related to vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Check out this “Vroeger in het Jeugdjournaal: Beyoncé” video below:


Het Jeugdjournaal heeft 700.000 abonnees op YouTube en 100.000 volgers op TikTok. En om dat te vieren zetten we een paar oude interviews online. Vandaag is dat een interview met Beyoncé.

Beyoncé is nu een superster en was dat in 2003 eigenlijk ook al. Ze was toen in Nederland voor haar eerste solo-optreden. De zangeres was toen vooral bekend van haar muziek met de groep Destiny’s child……(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.