Latest video release regarding vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Have a look at this “Jyoti uit India fietst 1200 kilometer met haar vader achterop” video below:


De Indiase Jyoti van 15 fietste van de stad waar haar vader werkte terug naar het dorp waar ze vandaan komen. Een lange en zware tocht waar ze een week over deden. In India verhuizen veel mensen van dorpen naar steden om daar te werken, maar door de corona-crisis is er bijna geen werk meer.
#corona #india #jeugdjournaal

Vragen, tips of idee├źn? Stuur ons een e-mail op…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.