Newest video updates related to vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Check out this “Tientallen mensen opgepakt tijdens intocht Sinterklaas” video below:


De intocht van Sinterklaas dit weekend was bijna overal een groot feest, maar op sommige plekken was er ook ruzie en geschreeuw. De politie heeft bijna 70 mensen opgepakt, die zich bij de intocht hebben misdragen.

De mensen die zijn opgepakt zijn bijna allemaal mensen die voor Zwarte Piet zijn. Ze scholden tegenstanders van Zwarte Piet uit en gooiden dingen naar hen. Dat gebeurde onder…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.