Latest video updates related to vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Have a look at this “Een van de belangrijkste wielren-wedstrijden is vandaag” video below:


Vandaag wordt de ronde van Vlaanderen gereden, een van de belangrijkste wielren-wedstrijden van het jaar. De kans is groot dat of de Nederlander Mathieu van der Poel wint, of de Belg Wout van Aert. #jeugdjournaal #wielrennen #rondevanvlaanderen

Vragen, tips of idee├źn? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons kanaal:

Meer NOS…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.