Newest video release regardingnl news,nl news covid,klm,schiphol . Have a look at this “Dit is het geheime huurlingenleger van Poetin” video below:


In militaire kleding en met zware wapens vechten leden van de geheimzinnige Wagner Groep voor Rusland in de oorlog met Oekraïne. Maar het zijn geen Russische militairen, het zijn huurlingen die op verschillende plekken op de wereld opduiken, precies daar waar Rusland ze nodig heeft. In deze video nemen we de paramilitaire organisatie onder de loep.

Meer video’s zien? Abonneer je op ons…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.