Latest video updates regardingnl news,nl news covid,klm,schiphol . Watch this “Dit is waarom het WK nooit in Qatar had mogen zijn” video below:


Waarom het WK voetbal nooit in Qatar gehouden had mogen worden? Dat laat correspondent Olaf Koens in deze video zien. “Voor de fans wordt het ongetwijfeld een feestje. Voetbal mag worden gevierd. Maar je moet wel weten tegen welke prijs.”

Meer video’s zien? Abonneer je op ons kanaal en download onze app:

#wk #voetbal #qatar

Volg het laatste nieuws op onze site:…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.