Newest video updates aboutnl news,crypto nieuws,boudewijn de groot,zij aan zij,psv,koningsspelen spellen,pasveer,portugal – frankrijk,duitsland – hongarije,zweden polen,messi,badr hari,nachtwacht . Have a look at this “Darten tegen wereldkampioen Michael van Gerwen – HOTEL SYNDROOM” video below:


Deze jongens dromen ervan om te darten met de wereldkampioen Michael van Gerwen. En laat hij nou net ook in dezelfde kroeg zijn als zij! Dan moet je natuurlijk even een potje tegen hem darten. Wie gaat ervandoor met de winst?

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Bekijk de hele aflevering op RTL XL:

Website :…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.