Newest video release aboutnl news,nl news covid,klm,schiphol . Watch this “Duizenden ongelukken bij scholen: 'Ik had dood moeten zijn'” video below:


In drie jaar tijd gebeurden er 10.000 verkeersongelukken vlakbij een school, blijkt uit gegevens van onze onderzoeksredactie…(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.