Latest video release regardingnl news,nl news covid,klm,schiphol . Check out this “Oekraïense soldaten emotioneel onthaald in bevrijd gebied” video below:


Het Oekraïense leger heeft een deel van de regio Charkov heroverd op de Russen. Tientallen dorpen zijn bevrijd, bevestigen ook …..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.