Latest video updates related tonl news,nl news covid,klm,schiphol . Check out this “Steeds meer mensen wonen in hun auto” video below:


Een nieuwe vorm van dakloosheid rukt op: mensen die (noodgedwongen) in hun auto wonen. Naar schatting doen een paar honderd mensen dat. Vanwege de groeiende armoede en de woningnood denken welzijnsorganisaties dat dat aantal toeneemt.

Meer video’s zien? Abonneer je op ons kanaal en download onze app:

#wonen #auto #dakloos

Volg het laatste nieuws op onze site:…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.