Newest video updates regarding vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Have a look at this “Shorttrackster Xandra Velzeboer beantwoordt jullie vragen” video below:


Het is een topjaar voor shorttrackster Xandra Velzeboer. De schaatsster is de snelste vrouw ter wereld op de 500 meter. En ze won een gouden medaille op de winterspelen. Hoog tijd om het afgelopen jaar met haar door te nemen. Verslaggever Bart ging langs met jullie vragen.

#famous #jeugdjournaal #xandravelzeboer #shorttrack #schaatsen

Vragen, tips of idee├źn? Stuur ons een e-mail op…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.