Newest video release related to vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Check out this “Zusjes knippen haar af voor goed doel” video below:


Steeds meer kinderen knippen hun haar af voor het goede doel. Vorig jaar lieten 1500 kinderen hun haardos kortwieken om pruiken van te laten maken voor kinderen die kanker hebben.

Ontvang de laatste nieuwsvideo’s.
Abonneer je op het NOS Jeugdjournaal-kanaal:

Meer NOS Jeugdjournaal:
Site:
Instagram:…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.