Newest video release about vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Check out this “Anouk van 9 rijdt nu al superhard motor” video below:


Ronkende motoren en supersnelle auto’s: dit weekend zijn er in Drachten grote drag-races. Dat zijn wedstrijden waarbij auto’s en motoren zo snel mogelijk over een korte baan gaan. Anouk van 9 is één van de jongste deelnemers. #jeugd #jeugdjournaal #motor #drachten #racen

Vragen, tips of ideeën? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons kanaal:…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.