Latest video updates aboutnl news,nl news covid,klm,schiphol . Have a look at this “De Russische oorlog in eigen land: tegen het vrije woord” video below:


De oorlog in Oekraïne is bijna een jaar bezig en het gaat niet goed voor Rusland. Maar president Poetin wil niet dat de Russen dat horen, en ze mogen er vooral geen kritiek op hebben. Naast de strijd in zijn buurland voert hij al vanaf het begin ook een strijd aan het thuisfront: tegen de vrije meningsuiting. In deze video laat correspondent Eva Hartog zien hoe Rusland vanaf het begin elke…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.