Newest video release regardingnl news,nl news covid,klm,schiphol . Have a look at this “Dit is waarvoor Nederland excuses wil maken in Suriname” video below:


Na een helse boottocht over de Atlantische Oceaan kwamen honderdduizenden tot slaaf gemaakte mensen aan in Suriname. Daar werden ze verkocht en maakten ze lange werkweken op plantages. Gruwelijke lijfstraffen waren geen uitzondering. Nog steeds kampt het land met armoede, een erfenis van het slavernijverleden. Verslaggever Ruben Leter is in Suriname en legt uit waarom de Nederlandse overheid…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.