Latest video updates about vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Check out this “Wow! Baby geboren in vliegtuig” video below:


Baby Maximiliano is op een wel hele bijzondere manier geboren: in het vliegtuig onderweg naar Nederland. En het wordt nog bijzonderder, want moeder Tamara wist helemaal niet dat ze zwanger was.

De moeder kreeg buikpijn in het vliegtuig onderweg van het Zuid-Amerikaanse land Ecuador naar Amsterdam. Ze dacht dat ze ziek was en ging naar de wc. Daar beviel ze dus plotseling van een zoontje. De…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.