Newest video release aboutnl news,nl news covid,klm,schiphol . Have a look at this “Man schiet in lucht tijdens oud en nieuw in Amsterdam – RTL NIEUWS” video below:


Op deze beelden is te zien hoe een man een alarmpistool trekt en in de lucht schiet tijdens oud en nieuw in Amsterdam. Veel omstanders lijken niets door te hebben.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:
Facebook :
Twitter : ..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.