Latest video updates related to vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Have a look at this “Meer kinderen willen kunstschaatsen proberen” video below:


Pirouettes, passen en sprongen op het ijs. Steeds meer kinderen willen ontdekken of kunstschaatsen iets voor hen is. Verenigingen krijgen dan ook meer aanmeldingen voor proeflessen. Dat komt ook door het succes van Lindsay van Zundert op de olympische spelen.

#kunstschaatsen #kunstrijden #lindsayvanzundert

Vragen, tips of ideeën? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.