Newest video updates about vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Have a look at this “Babs vertelt over Gilles de la Tourette en haar tics” video below:


Babs is 11 jaar en heeft Gilles de la Tourette. Dat is een aandoening waarbij mensen geen controle hebben over hun bewegingen. Ook maken ze soms geluiden of vloeken ze, terwijl ze dat niet willen. Dat noem je tics. Dit weekend was er extra aandacht voor de aandoening, omdat het Gilles de la Tourette-dag was.
#gillesdelatourette #jeugdjournaal #tics

Vragen, tips of idee├źn? Stuur ons een…..(read more)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.